Servicii profesionale de curatenie

RAINBOWServicii profesionale de curatenieimages-2      GALAXY IMOB CONSULTING SRL  vă oferă servicii profesionale de curățenie în Cluj-Napoca și în judetul Cluj prin profesioniști de înaltă calitate și aparate moderne de ultimă generație.

Misiunea noastră este de a vă oferi servicii de înaltă calitate care să vă permită menținerea curățeniei și un stil de viață sănătos.

Compania noastră vine în întâmpinarea clienților săi printr-o suită de servicii foarte variate, incluzând curățenie de întreținere, curățenie generală, curățenie după constructor, precum și soluții personalizate pentru firme și companii.

Noi vă ajutăm să surprindeți angajații zilnic sau săptămânal cu un spațiu curat și proaspătcrescând confortul angajaţilor și implicit randamentul acestora, a vă crea și a crește imaginea şi reputaţia companiei.

Noi vă oferim servicii stabile care aduc un avantaj pentru dvs. pentru asta am învăţat că trebuie să dispunem de o echipă foarte bine pregătită, atentă la detalii și cu bun simț, aparaturi și soluții profesionale specifice, proceduri bine stabilite și comunicare permanentă cu dvs.

Ne adresăm  atât segmentului rezidențial – case vile, apartamente cât și pentru cel comercial – birouri sau spații comerciale.