Asigurari si Finantari

Asigurari si finantari

In calitate de partener al Destine Holdin vă oferim servicii şi consultanţă în domeniile:

 

Finanţare/creditare. Societatea se angajează să devină unicul tău consilier de credite, care te va ajuta să aplici cu succes pentru creditul pe care ţi-l doresti şi în scopul în care îţi doreşti. În acest scop te vom ajuta în întocmirea dosarului de creditare, prezentarea ofertelor mai multor bănci cât şi societăţi nebancare, iar împreună vom găsi soluţia cea mai potrivită cerinţelor şi nevoilor tale.

Avem chiar posibilitatea de aţi oferi un leasing imobiliar. 

 I.   Intemediem credite exclusiv pentru PERSOANE JURIDICE: linii de credit, credite de investitii si tip refinantare,leasing auto noi si second hand, leasing echipamente,leasing imobiliar. Avantaj competitional: credite configurate pe particularitatile clientului PJ.

II.    Intermediem credite fara limita de varsta; doar pe baza CI ( la angajati), cu min.1 luna la locul de munca; grad de indatorare acceptat pana la 100% si un venit minim acceptat de 400 RON.

III.      Ce putem finanta in leasing

  •   IMOBILE CONSTRUCTII FINALIZATE NOI – Case si apartamente nou construite in ansambluri rezidentiale sau individuale achizitionate de la persoane fizice sau de la dezvoltatori imobiliari  

  •    IMOBILE CONSTRUCTII FINALIZATE VECHI – Case si apartamente constructii vechi achizitionate de la persoane fizice sau persoane juridice.

  •    HALE INDUSTRIALE, SPATII COMERCIALE SI DE PRODUCTIE – Cladiri industriale, hale de productie, spatii comerciale noi sau vechi

     IV.           Tipuri de produse de leasing

                     I.  Leasing imobiliar pentru achizitie imobil rezidential/commercial

                     II.      Sale & Leaseback imobiliar rezidential/commercial 

Structura si costurile de finantare

–          Avans minim 30% din valoarea de piata a imobilului

–         Perioada maxima de finantare 20 ani

–         Comision acordare produs 2% flat (din valoarea aprobata)

–         Dobanda compusa din ROBOR 3M + marja fixa 13%

asigurari cluj napoca