Agentie Imobiliara

Agentie Imobiliara

Servicii şi consultanţă în domeniul imobiliar:

Vânzări, cumpărări , închirieri case, apartamente, garsoniere, spaţii comerciale, birouri, cabinete, ferme, etc.

Oferta noastră clik aici

Evaluări imobilelor ce implică estimarea unui anumit tip de valoare, de obicei a valorii de piaţă a clădiriilor, construcţiilor sau terenurilor aparţinând persoanelor fizice sau juridice pentru a îndeplini anumite cerinţe şi de a satiface exigenţele vânzătorului/cumpărătorului/chiriaşului.

Asigurarea unei estimări căt mai exacte şi precise necesită o anumită pregătire din partea evaluatorului precum şi cunoaşterea unor metode specifice de evaluare. De aceea evaluarea imobilelor se realizează de regulă de către un evaluator acreditat ANEVAR (Asociaţia Naţională a Evaluatorilor din România) ce deţine acreditarea specifică pentru a evalua imobile.

Cadastru şi întabulare ce sunt necesare pentru încheierea actelor notariale, atunci când vrem să înstrăinăm imobilul (vanzare-cumparare, donatie, schimb, etc), în momentul în care se doreşte ipotecarea imobilului (atunci când vrem să accesăm un credit ipotecar şi să garantăm cu imobilul), cât şi pentru situaţia în care se doreşte o garanţie sigură asupra dreptului de proprietate a imobilului; de aceea colaborăm cu cadastrişti profesionişti în aşa fel încât termenul de finalizare al documentelor să fie realizat în foarte scurt timp!

Oferim consultanţă juridică, redactarea actelor, obţinerea de diferite adeverinţe, acte, avize, certificate, etc.

Obţinerea certificatului energetic  al imobilului. Document tehnic, ce are caracter informativ şi care atestă performanţa energetică a unui imobil.

Legea 372/2005 prevede obligativitatea emiterii certificatului de performanţă energetică a clădirii, lege care a intrat în vigoare de la 1 ianuarie 2010.

În domeniul asigurări imobilelor/încheierea poliţelor de asigurare oferite de cele mai importante societăţi de asigurare şi reasigurare dar şi de pază şi protecţie

Intermediem şi încheiem poliţe de asigurare în toate domniile: imobiliare, auto, agricole, răspunderi profsionale, călători, transporturi, marfă, etc. puse la dispoziţia noastră de cele mai importante compani de asigurări.

Finanţare/creditare. Societatea se angajează să devină unicul tău consilier de credite, care te va ajuta să aplici cu succes pentru creditul pe care ţi-l doresti şi în scopul în care îţi doreşti. În acest scop te vom ajuta în întocmirea dosarului de creditare, prezentarea ofertelor mai multor bănci cât şi societăţi nebancare, iar împreună vom găsi soluţia cea mai potrivită cerinţelor şi nevoilor tale.

Avem chiar posibilitatea de aţi oferi un leasing imobiliar.

Servicii de Property Management: intretinerea cladiri sau proprietati, chiar si în mentenanta.

Asigurăm transportul mobilierului din imobil şi în imobil.

Idei de amenajare ale casei În momentul în care îţi achizitionez o casă sau un apartament  îţi pui întrebarea: cum să arate exteriorul, interiorul, cum şi unde să-ţi poziţionez mobila pentru a avea funcţionalitate şi o eficienţă cât mai bună, cum să alegi mobila potrivita?

Noi te putem ajuta şi în acest domeniu!